twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

miercuri, 20 ianuarie 2010

DENUMIRI

Calatoriile sunt o pasiune pentru multi si chiar daca nu sunt, atunci pot deveni. Sa mergi in locuri exotice, sa faci multe poze si sa te lauzi prietenilor este visul multora. Unii isi pot permite, altii nu si raman cu un gust amar atunci cand se gandesc ce frumos ar fi putut fi.

Dar ce te faci atunci cand destinatia ta are o denumire mai mult decat neconventionala. Cum ar fi sa le zici amicilor tai ca ai mers in calatorie in Wagga Wagga, French Lick sau in My Large Intestine. Cu siguranta ai starni hohote de ras si ai fi doar prilejul glumelor ulterioare. Insa asemenea orase chiar exista, nu sunt o "inventie turistica", ci au aceste denumiri inca din trecut.

So... do you like "Fucking" in Austria? Nu de alta, dar in topul celor mai interesante nume de localitati am putea situa fara dubii o "bucata" din Austria - un oras numit "Fucking". Daca austriecii au activitati interesante, nu acelasi lucru putem spune despre locuitorii din statul Oregon, SUA, unde exista un oras numit Boring. Boring este o localitate de langa Oregon, SUA, si a fost numita astfel dupa W. H. Boring, unul dintre primii locuitori ai zonei. Este inca o localitate care nu face parte din niciun municipiu in ciuda incercarilor locuitorilor de a incorpora comunitatea in statul Oregon.

Tot in SUA, de data aceasta in statul Virginia, poti trece prin orasul Fart. Vecinii nordici ai Statelor Unite, canadienii, au si ei o localitate cu un nume cat se poate de nonconformist: Dildo.

Si asta nu e tot. ...

Niciun comentariu: